Nytatuerad

Nu har jag kommit hem från tatueraren med en sjukt snygg skapelse på vänstersidan av kroppen. De säger ju att revbenen är det ondaste stället att gadda och nu förstår jag verkligen varför! Trodde allvarligt att jag skulle svimma eller något, mina tidigare går knappt att jämföra med det här. Saken blev inte bättre för att tatueraren typ var den läskigaste människan jag träffat i hela mitt liv! Blev lite chockad när han bara snackade engelska, ett språk jag knappt kunde behärska med min nervositet. Iof sa han nästan inget mer än "come closer to me" med en mystisk öststatsbrytning. Laddar upp lite innan och efterbilder, så ni kan få kolla på underverket :D

       


En RIKTIG tionpoängare!

Jag såg den åttafaldigt oscarbelönade filmen Slumdog Millonaire idag. Den var helt otrolig, alla som inte sett den borde springa till närmsta biograf direkt för mer sevärd film får man leta efter. Filmen handlar om den 18-åriga föräldralösa killen Jamal Malik från Bombays slumområden, Han bli antagen till det indiska "Vem vill bli miljonär men när det bara är en fråga kvar till högsta vinsten på 20 miljoner rupier grips han i pausen av polisen och misstänks för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, skulle veta de rätta svaren men Jamal överraskar. Självklart finns en flicka med i bilden, den här filmen har allt och lite till: kärlek, spänning, action, drama och indisk mystik...



Freida Pinto och Dev Patel

Hej våren

De allra flest såg väl bara ett regnigt Stockholm med slask i morse men jag såg våren! Det kändes som att få en uppenbarelse, sitta på tunnelbanan och se den gå förbi Västertorp och inse att det är vår. Nu måste bara resten av världen och naturen inse det. Men jag är ialla fall helt redo, väldigt sugen att ta fram skinnjackan och bara njuta! Synd att  temperaturen hindrar mig en aning..

Och så lite fakta om våren (man ska ju leva efter mottot; Man lär sig något nytt varje dag) :

"Vår är inom tempererat klimat en av de fyra årstiderna, som på norra halvklotet brukar omfatta månaderna mars, april och maj... våren ses dock ofta som positiv av många, vilket till exempel givit namn åt Pragvåren 1968, då Tjeckoslovakien försökte införa en ökad liberalisering av det dåvarande politiska systemet."




Lite för hurtig, men på ett charmigt sätt

Bra start på Amelias "nya 2009", vi fick sluta två timmar tidigare från seminariet idag och jag spenderade tiden väl. Började gå till jobbet och fixa att jag slipper jobba mina onsdagar framöver(hinner inte åka från min praktik i Vaxholm till Fruängen och börja jobba 16.15) och jag berättade om den lilla detaljen att jag lämnar landet i september. Sen var jag ute och joggade/ gick i 1 timme och 20 minuter för att gå hem och göra lite situps. Men det slutar inte här, bara för att vara extra duktig pluggade jag lite till mini(?)tentan vi har om 1½ vecka. Nu ska jag gå och lägga mig sjukt tidigt för att låta resten av veckan bli lika grym som min måndag. Fortsättning följer..


Nytändning

Allt handlar bara om att bestämma sig. Vill man något tillräckligt mycket kommer det bli så. Nu har jag bestämt mig för förändring, mitt 2009 börjar 3½ månad försent och nu ska jag leva. Är trött på allt upp och ner, vill inte må som en bergodalbana. Jätte glad ena sekunden och sen blir allt svart i nästa, är 21 år och då vill man inte må som en tonåring känslomässigt. Singel och leva livet eller hur var det?!


John ME- Love is my drug

John ME var förband på Hello Saferide i fredags, nu är jag helt förälskad i den här låten.

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin


When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you


Love is my drug, is my medicine





http://www.youtube.com/watch?v=yuQVP6jR5kI&feature=related

Världens bästa Annika

Några ensamma toner hörs i Tyrols stora lokal, sen bryter ett jubel ut. Annika står på scen och sjunger om livets små och stora problem. Jag kan inte annat än le, det spelar ingen roll att jag och Sarah står bredvid de mest packade killarna i lokalen eller att min kjol råka gå sönder tidigare eller att det är fredagen den 13:e ikväll. Det ända som spelar roll är musiken och hur äkta Annika Norlin framför den. Hon visar att det kunde vara du eller jag som stod där, en helt vanlig tjej framför hundratals människor. Vanliga människor blir generade, gör bort sig och kommer av sig. Hello Saferide ger bara ifrån sig vackra toner och jag är lycklig där jag står framför scenen.

  


Ny tatuering på g

Så nu var det dags att lägga sig på britsen igen för att bli gaddad. Revbenen blandat med joni mitchell låten jag är döpt efter ska det bli. Smärta är nog den ända beskrivningen på det här. Måndagen om ca 1½ vecka ska det ske <3

Spana föresten in hemsidan till studion där jag ska tatuera mig. Överger Aspudden för att åka ända till Solna och Cissis favorit place Lila Gatan. Den fröken brukar ju ha bra smak och billigt är det oxå.
http://www.lillagatanstatuering.com/




Ungefär så här kommer min se ut, men jag ska skriva "Like me she had a dream to fly"