Smal till varje pris???

Som nutidsmänniska måste man leva upp till idealen som byggs upp. Man ska vara snygg som en Hollywoodstjärna, smal som en Barbiedocka och intelligent som Einstein (eller ialla fall Condoleezza Rice). Det här med att vara smart och snygg kan vara lite svårt att ändra så därför koncentrerar vi oss på det som går att ändra: vår kroppsform. Att den delen en delen är viktig har nog ingen missat, antalen: tv-program, tidningar, Internet-sajter, dietister, bantningsmetoder är oräknbara. Det skulle vara en lögn om jag sa att jag inte bryr mig eller att inte jag vara en av de som varje torsdags kväll sitter bänkad framför Du blir vad du äter. Felet är att vi alla blir så fixerade och att så många går till överdrift i sökandet efter den perfekta och trådsmala kroppen. Så snälla skärpning…  



  

Amelias bantnings tips nr.1:

Nya bantningskuren som jag prövat på i några dagar är:

  • Ligg sjuk i hög feber(gärna över 39 grader)
  • Var så sjuk så du inte kan; a) dricka & b) äta
  • Ha så hög feber att du inte ens kan tänka på din vikt (fatta vad effektivt?!!

Helt underbar känsla att ställa sig på vågen sen… Kilona har rasat och man har mått skit, men det är ju det som är meningen med all bantning. Så alla anorektiker och bulimiker där ute kan slänga sig i väggen, jag har metoden som knäcker!  


I wouldn’t

I wouldn’t even trust you
I’ve not got much to give
We’re dealing in the limits
And we don’t know who with
You may think I’m out of hand
That I’m naive, I’ll understand
On this occasion, it’s not true Look at me, 
I’m not you

I would like a place I could call my own
Have a conversation on the telephone
Wake up every day that would be a start
I would not complain of my wounded heart

Kör eller inte kör

Varje fredag i snart 2 år har jag gått till fem, och otroligt nog är det helt frivilligt också. Okej har läst 150 poäng i körkurser men för tillfället så är det bara frivilligt, bara för att jag tycker att det är så fantastiskt skoj(!???). Funderar på att hoppa av, men det är faktiskt ganska mysigt. Ja att sjunga Jocke Berg och se på skolans töntar som stå i givakt, lite av en upplevelse om jag ska vara ärlig. 

Neverstore och Chickdigit!

ö
Jag lever i den där lyckan som kommer med nya skivor..