Allt känns så dumt

Jag sitter ensam på mitt rum

å varje stämma känns så stum

å hela världen känns så dum

När alla drömmar tagit slut

å alla minnen suddats ut


Blue eyes

Linser är fantastiska...

b1


                      






Lucia är här!

lucia

Lucia med sjönsång och mammas goda pepparkakor <3

You're the one

You're the one that keeps it coming when I'm running out of loving
You're the one, that's making me crazy

Inflyttningsferre

Lördagen den 9:onde december har sedan länge varit bokad till att fira att Ullis fått egen bostad. Inflyttningsfest i Tyresö var det allså, vi var taggade som få! Jag började min dag med en tur på stan för att inhandla Malins julklapp. Sen träffar jag Tomas och Sebbe, springer omkring på stan och köper snyggast blombuketten i världshistorien på vårt allas Hötorget (”En vacker bukett till en vacker flicka, jätte billigt bara för dig!”). Man tackar och springer hem, panik fixar sig och tar bussen med Alex till Älvsjö. Vi såg det som en bra idé att köpa mentos(Ullis favorit godis) och ett kilo dyrt 8:90 lösgodis(de skriver 89 kr/ kilo nu för tiden, men jag kommer inte ändra mig hur mycket de än försöker, det ska var i hg! :P).

Sen drog vi iväg till Högdalen på förfest hemma hos Sanna. Den stora förfesten hade krympt lite men tillslut blev vi ialla fall fem personer; Sebbe, Sanna, Jenny, Alex och jag. Vi lärde oss en hel del, visste ni tex. om hur det ligger till med gaspratonen i en Guinness?  
 

sebbe

Efter lite missöden från min sida kommer vi ialla fall ner till tunnelbanan(ja jag var bara tvungen att glömma mobilen så vi missa bussen). Men det förde ialla fall något bra med sig, för nu kunde vi: 
- Ha en rolig tunnelbane resa(alkohol i blodet gör allting skoj) 
- Se vägen där bussen går varje morgon(jätte roligt tyckte jag)
- Träffa Tomas i Gullis(så behövde han ej åka själv)
 - Äta upp halva Ullis godis påse(Fett gott!)

tunnelbanan

Väl framme vid Tyresö centrum så mötte vi andra Alex och vi begav oss i samlad trupp mot festen. Att hitta till lägenheten var lite små svårt och jag litade inte ett ögonblick på att Alex hittade... Hahaha vilket han nog egentligen gjorde, så till nästa gång lovar jag att vara ialla fall lite mer samarbetsvillig, vännen;) Vi mötte så småning om av en dyngrak Ullis som glatt visade oss ettan på 62 kvadratmeter, jätte mysig fakstist! En stund senare kom flera vänner till och med stora mängder öl, cider, vodka, gin m.m blev det mycket trevligt...

 
1


Efter ett tag stack ganska många till After men jag, Tomas, Sebbe, Jenny, Sanna och Alex höll ihop och stannade kvar. Vi hade fett trevligt och blev bekanta med göteborgare och jag fick åter höra "Jag har sett dig på bild på Internet"(tredje gången jilt). Men kvällen var mycket fin och det var najs att träffa Sunny Beach gänget för var ett bra tag sen nu.  Jag och Tomas avslutade kvällen på grillen i Slussen, och säger bara en sak: inget slår fyllekäk!!


pie
TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL ULLIS!!!


Älskade Debaser

Så fick man äntligen komma till Debaser igen!!! Det stället är verkligen Stockholms bästa och shit vad jag älskar det. Det var finska Poets of the fall som var tisdagens attraktion och de var precis som stället grymma. Hade bara 2 låtar på datorn och typ hört ännu en låt på Bandit, så det var verkligen en positiv överraskning över att de var så bra live. Vem vet kanske drar iväg på en spelning till?! Ett är ialla fall säkert,  kommer de på ngn festival i sommar så bangar inte jag på att stå där as packad, längst fram å digga…


 

Trevlig kväll i övrigt btw, även om jag verkligen INTE ska dricka öl och speciellt då inte när man ska upp tidigt dagen efter…




"Your breath hot upon my cheeck, and we crossed, that line
You made me strong when I was feeling weak, and we crossed, that one time."


Keramiken Amelia

Fick hem min underbara lövskål fån keramiken idag:D Hahaha
Ska kanske skita i högskolan och allt skit och bara satsa och bli keramiker...
.. eller inte:P
(tror inte man kan klara sig på att vara hantverkare)
Men visst är den fett snygg??!

keramik

Ett så kallat nytt liv

Imorgon Idag infaller December månad och nu ska jag och Michelle ta på hård handskarna! Den 5:e januari ska vi och Moa på sån där modellfotografering, och vi ska vara så otroligt läskigt snygga då(!) Men för att uppnå vårt mål krävs arbete, så nu är det stop på det här softandet och ätandet… Nyttig kost och träning är en liten del i ”nya livet”(jag hakar på Michelles väg) jag var ju en duktig flicka i våras så varför skulle det inte gå nu? Så nu blir det inga fler friterade bananer med Maggan, fast tisdagen var helt underbar älskling!

maggan å banan