För mkt feber- för länge...

Det är inte så kul att ligga i 40 graders feber i ngr dagar, vart så här sen i lördags så börjar uppriktigt tröttna på det. Får panik av alla föreläsningar som jag missar, hoppas att jag inte kör på Anatomitentan nu bara dessa sängliggande dagar. Det e hårt att gå på Högskolan!
Jag har tröttnat på människor som hela tiden går och tycker synd om sig själva, en sån orkar jag inte va. Tycker jag formulerade ett väldigt bra svar till Moas fråga om det var synd om mig:
"Nej det är inte synd om mig, allt blir bara väldigt jobbigt såhär"


Både hon och jag har en speciell person i våra tankar angående det här fenomenet att tycka synd om sig själv, men det är inget jag vill eller tänker ta upp i den här bloggen. Det finns bättre saker att lägga ner sin energi på, i mitt fall underbara sommarplaner. Jag, Moa och Ullis ska få återse vårt älskade Mallis med Magaluf i spetsen. Den stora frågan är bara om Camilla följer med eller inte, hon har nu fått fram till torsdag att lämna besked. Det är såklart jobbet hennes som krånglar men jag tycker faktist att Daga kan ge henne semester då(Hallå din son och jag har faktist gått i samma klass i VÄLDIGT många år + att vi tävlat i Vi i 5:an! menar vi är ju nästan familj.... öööö eller ngt åt det hållet:P).  Jag, Amelia har ju gått från negativ till att återse Mallis till MYCKET pepp till att återse Mallis... Detta är ju otroligt! Så nu tycker jag Milla kan hänka och att vi ser till att Magaluf 08 blir lika underbar som 07(tror att det går iaf)...

image90

MAGALUF 07 VAR BÄST, 2008 SKA BLI ÄNNU BÄTTRE!

Jenny blev 20:D

    
    
    
En bild säger mer än 1000 ord
. Så därför lägger jag upp 15, Grattis i efterskott Jenny!!!!

Sluta spela Allan

image111

Jag beter mig kanske som en idiot, men det finns en anledning till allt som sker.
Saker och ting är inte alltid som det ser ut. Tänk till två gånger, snälla du...