Edith Södergran

"Du sökte en blomma
och fann en frukt.
Du sökte en källa
och fann ett hav.
Du sökte en kvinna
och fann en själ. -
du är besviken."


Malins hjärtsäck med inflammation

Ibland suger allt så jävla hårt! Malin är inlagd på sjukhus och de vet inte vad det är, troligen något med hennes hjärtsäck, kanske en inflammation. Men vad fan är hjärtsäck för något? Malin visste inte ens själv och jag står bredvid som ett lika stort frågetecken. Slog upp det i NE och fick förklaringen:


 "Hjärtsäck, perica´rdium, perikard, säckformad, dubblerad hinna som omsluter hjärtat och består av en inre, tunn epitelbindvävshinna, epikard, som bekläder hjärtmuskeln, och en yttre, stram bindvävshinna, som är fäst vid omgivande vävnad.."
   

Gjorde mig inte så speciellt mycket klokare, vet bara att Malin ligger i sin jävla sjukhussäng och lider av hjärtklappning och är andfådd som mig på Tjejmilen. Tycker det där gänget med läkare kan göra något så gumman min får komma hem! Menar hur ska min kristna uppfostran gå utan min fadder??!  

image83
Saknar dig, bli frisk!<3 <3 <3 <3  

Lovet är över men vad gör det

Så var lovet slut, men det är 59 dagar till underbara Hultsfred och sen bara två veckor till jag och Michelle åker till älskade GBG. Med andra ord är jag är icke den som sörjer, sen är det snart student och sommar! Jag tror stenhårt på år 2007!

image81
Snart är det Michelle, jag och Göteborg!

Let´s have some fun

Jag och Maggan hade en egen lite torsdag igår. Det var verkligen helt underbart med restaurang och bio, jag inser hur mycket jag har saknat dig gumman! Låt oss alltid bli bästisar och ta bort alla dumma killar;) Hahaha

Idag och imorgon festar vi järnet!!

 

Love you<3

image80