Dags att ta sig i kragen

Det är bara att konstatera jag är en dålig bloggare! Man brukar rekommendera folk att uppdatera sin blogg några gånger om dagen och jag känner att jag inte riktigt uppfyller den rekommendationen.
Inte någonstans om jag ska vara ärlig, jag tycker att en gång i veckan och på sista tiden även en gång i månaden är en svår kvot att fylla.
Men nu satsar jag på förändring, här och i resten av mitt liv.
Vet inte vad som har hänt men har blivit väldigt virrig på sista tiden och slarvar bort saker(5 saker i morse, bara för att ge ett exempel).
Kan detta lilla fenomen bero på att vår allas virrpanna Malin befinner sig i USA och att jag på något sätt har tagit på mig unga frökens roll??
Kommer det i så fall allt ändras när jag besöker Malin och sen när hon kommer hem till Sverige, att jag går från att vara förvirrad till att ha stenkoll?

Att jag på något fantastiskt sätt skulle inse att det är Malin som är virrig (och inte jag) när jag återser henne. Moa påstår att jag nu har tagit på mig Malins roll att vara den som har lite mindre koll, men att detta snabbt kommer förändras när Malin kommer hem och hon kan ta tillbaka sin titel.   
Är lite osäker till detta resonemang (även om Moa är väldigt övertygande), men en sak som är säker är att jag måste ta mig i kragen om jag inte ska bli senil innan min 20-årsdag.

image87
Virrigare än nånsin satsar jag på förändring