Hultsfred närmar sig

Schemat för vårt älskade Hultan e på gång:

Torsdag:
Korn, Velvet Revolver och Timbuktu & Damn!
Fredag: Ozzy Osbourne, 50 Cent, Wolfmother och Black Label Society.
Lördag: Pet Shop Boys och The Ark.

My own art

Nu har man ännu några nya skålar klara. Så vad tycker ni?

image79

Torsdag med Reel Big Fish och F&S

Jag har upplevt århundradets bästa gympa pass! Friskis och Svettis, City, 15.30, Medel gympa, Torbjörn Lindberg; underbart!!! Trodde aldrig jag skulle få äran att höra Reel Big Fish i Sverige och speciellt inte i F&S- lokalen, men ack så fel man kunde ha... Mycket trevlig överaskning(!)

image78


"She said she found someone who's gonna hold her hand
She said she found someone who's gonna understand
She don't need nobody to be her man"



Student tajm!

Jag var en av de där dumma och lättlurade eleverna som är så extremt glada och upphispade över studenten att jag i höstats beställde allt man tänkas kan av ABC-gruppens sortiment. Fast jag tog bort X antal student hattar och joggingbyxor så var det mycket i när jag äntligen fick mitt efterlängtade paket i veckan. Fast det kändes bara så onödigt med vissa av sakerna... Men man får ju tänka att man bara tar studenten en gång i livet(!) så man MÅSTE unna sig saker och ting. Ja för varför ta budgetmössan när det finns diamant?! Varför inte ta tröja, topp och underkläder(med personligt tryck: Melia) när man kan?! Och varför hoppa över studentpenna och programpin när man kan ha de och dessutom få största töntstämpeln?! Så tänker jag och promenerar stolt omkring i vår vackra vårstad(jag gillar Stockholm ibland, ialla fall när det är varmt) iförd mina nya kläder. Tack och hej för mig!

 

//Amelia

image77

"Sjung om studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtan med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår"


Alingsås?

Ibland blir man så extremt Stockholms-anti. Tanken att bara fly bort härifrån är väldigt lockande, bara ta en kartbok och peka likt André i Utanför din dörr. Man kan hamna var som helst i vårt avlånga land, långt borta från alla överlägsna 08:or. Det är bara öpnna kartboken, peka, packa väskan och dra iväg....


Rock -n- roll party queens

aa